Actual — 03 ianuarie 2018
Udrea, cu poalele în cap

Elena Udrea îi atacă miercuri în termeni duri pe foștii săi colegi de partid și aliați din presă care „vorbesc” azi despre ea, în condițiile în care i-ar fi sprijinit financiar și cu funcții. Fosta deputată îi numește pe aceștia „lichele”, „proști”, „corupți”, „nulități ipocrite”  și-i întreabă dacă vor să le dea numele fiecăruia.

„(…) Evident, aș fi vrut să rămân în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abținut până acum și am stat indiferentă la mizeriile unora, o să le transmit acestora un mesaj.

Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă susțin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă… Voi, niste nulități ipocrite vorbiți de mine astăzi???
Eu am dosare penale și sunt “coruptă” pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt “banii furați de Udrea”!!!
Vreți să vă dau numele fiecăruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo???
Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar dacă vă faceți calculul că o să fiți lăsați în pace dacă va mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști până la capăt.
Lichelele tot plătesc odată și odată!”, a scris Udrea pe contul său de pe Facebook . rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.