Actual — 10 noiembrie 2013
Geoană, atac ridicol la adresa lui Antonescu

Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, la Consiliul Naţional al PSD, că nu există „Românie debilă” decât în „mintea unora” şi i-a transmis, indirect, lui Crin Antonescu, că s-ar putea trezi că aleargă singur şi iese pe locul doi.

„Nu există Românie debilă decât în mintea unora”, a  spus Geoană, adăugând: „Cu o astfel de lipsă de încredere în propria ţară şi întregul popor, să nu se trezească cumva unii că aleargă singuri şi ies pe locul doi”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în 31 octombrie, la Realitatea TV, comentând consecinţele pactului de coabitare, că „avem o ţară debilă în plan intern, care greu reuşeşte (…) să meargă înainte, în revigorarea economiei”, el menţionând că există şi o paralizie a Guvernului şi a majorităţii.

În replică, Antonescu a afirmat sâmbătă că nu este ”alarmat” de declarația „vitejească” a lui Mircea Geoană.

„Eu știu să fac deosebirea între PSD și domnul Geoană, între diverse epoci din viața domnului Geoană, așa că nu sunt alarmat de această declarație”, a arătat Crin Antonescu, prezent sâmbătă la Conferința de alegeri a Filialei PNL sector 3.

În opinia liderului PNL, Mircea Geoană a dat o declarație „vitejească”.

„Domnul Mircea Geoană a dat această declarație și această declarație poate fi reformulată, cred că veți fi de acord cu mine, și altfel: PSD nu își permite să se țină de cuvânt. Asta este părerea domnului Mircea Geoană. Nu comentez”, a mai spus Antonescu. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.