Tehnologii — 12 ianuarie 2018
PREMIERĂ: Psihoterapie pe bitcoini

Desi moneda virtuala Bitcoin este una relativ noua si cu o notorietate scazuta la noi in tara, exista deja multi furnizori de servicii care accepta la plată și criptomonedele (bitcoin, ethereum, ripple, etc.).

Prezentam mai jos o lista cu unitățile din România care accepta plata prin criptomonede. Lor li se adaugă din acest an si Societatea pentru Psihologie Aplicată – SPA, Cluj-Napoca, prima clinică de psihologie din țară care acceptă la plată criptomonedele sau monedele virtuale.

Iata lista cu unitatile care utilizeaza criptomonede:

Turism si calatorii:

Fly-go.ro

Este un website ce te ajuta sa compari preturile curselor aeriene si sa alegi cea mai buna optiune pentru biletele tale de avion si rezervarile hoteliere.

Vola

Este una dintre cele mai cunoscute agentii de turism online din Romania. Pe langa rezervari la hoteluri sau cumpararea de bilete de avion cei de la Vola ofera si un serviciu de inchirieri de masini.

 

Electronice si Componente PC:

PC Garage

Este unul dintre cele mai mari magazine online de electronice si componente pentru calculator. Ei au introdus plata prin Bitcoin odata cu procesatorul lor de plati – Netopia mobilPay.

F64

Cel mai mare magazin de aparatura foto-video din sud-estul Europei accepta plata prin Bitcoin fiind unul dintre primii mari comercianti online din Romania care a ales sa implementeze acest sistem de plata pentru utilizatorii sai.

AltShop.ro

Magazin online de unde poti cumpara produse electronice, componente pentru calculator sau accesorii pentru dispozitive mobile a adaugat, pe langa alte metode alternative de plata, si plata prin moneda Bitcoin.

Computergames.ro

Magazin online si unul dintre cele mai vechi forumuri romanesti dedicat gamerilor. De aici poti cumpara cele mai noi jocuri, accesorii si articole pentru pasionatii de gaming.

 

Pub-uri si Restaurante:

Energiea

Pub / Restaurant care s-a diferentiat de localurile similare prin spiritul inedit si mancarea foarte buna pe care o prepara. Ei accepta plata prin bitcoin.

La Conu Iancu

Bucuresti, local cu mancare traditionala, dar si cu bere buna. Se poata plati prin Bitcoin.

Famous Place

Barul deschis in 2011 in Oradea ofera clientilor sai metoda alternativa de plata prin criptomenda Bitcoin.

Hotelul Caro

Din Oradea, accepta bitcoin ca metoda de plata pentru rezervari de camere de hotel, dar si pentru salile sale de conferinta, restaurant sau terasa.

GreenBox

Un cunoscut fast-food delivery din Cluj ofera plata cu ajutorul monedei digitale.

 

Farmacii si Sanatate:

MaxiFarma.ro

Este singura farmacie online de care stim momentan ca accepta plata prin Bitcoin. La ei puteti gasi produse similare cu cele din orice alta farmacie.

BioPlace.ro

Magazin de unde poti cumpara produse bio, suplimente nutritive, dar si alte produse ce sunt selectionate pentru a proteja sau imbunatati sanatatea.

Societatea pentru Psihologie Aplicata – SPA, Cluj-Napoca

Prima clinică din România care a implementat programe de terapie la distanță.

 

Fitness si Sport:

TenixAxyall.ro

Magazin online dedicat celor pasionati de sportul alb. Daca esti tenismen profesionist sau de weekend si vrei sa iti cumperi echipament folosind bitcoin o poti face aici.

Energym Fitness

Brasov, sala de fitness complet echipata ce ofera si cursuri.

NrGym

Oradea – sala de fitness care accepta plata prin Bitcoin

 

Casa si Gradina:

Ergos.ro

Magazin unde poti gasi mobilier de birou si in special scaune ergonomice. Incepand cu anul trecut ei accepta plata prin bitcoin ajutati in acest sens de procesatorul de plata Coinzone.

Panoterm.ro

Vinde produse termoizolante si accesorii pentru constructii. Ei accepta plata prin bitcoin fiind primul magazin de tipul sau care a adoptat criptomoneda ca metoda de plata.

 

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.