Actual — 29 decembrie 2013
Ponta, la masă cu Ghiţă Ciobanul

Victor Ponta și-a anunțat duminică pe Facebook simpatizanții ce a mai făcut de când și-a delegat atribuțiile lui Chițoiu, Oprea și Dragnea ca să se poată bucura de Sărbători.

La două zile după ce echipa lui a postat o fotografie cu Regele Mihai, susținând că premierul a luat masa cu Majestatea Sa, informație ce s-a dovedit nereală, Ponta anunță duminică pe Facebook că a luat masa cu Ghiță Ciobanul, pe care, a tras el concluzia, „îl iubesc toți românii”.

„Azi, în baza inițiativei lui Andrei ( prieten pe Facebook cu Ghiță Ciobanul) , am luat o masă tradițională savuroasă , la Jina, cu primarul , familia sa și cu acel Ghiță pe care il iubesc toti românii!. Mulțumim pt ospitalitate!”, a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook.

Ponta a postat și un post scriptum în care face aluzie la gafa în care l-a implicat echipa sa pe Regele Mihai, aruncând totodată și o săgeată către partenerul său de alianță, Crin Antonescu.

„P.s. – chiar e Ghiță în poză, nu e greșeala a Echipei mele! Și dacă iau masa cu „acest ” Ghiță sigur nu se supără Crin!”, a scris Ponta, referindu-se de această dată la amicul și colegul său de partid Sebastian Ghiță, patronul România TV, cunoscut pentru antipatia lui declarată pentru Antonescu.

Ghiță Ciobanul, despre care Ponta spune că „îl iubesc toți românii” și cu care a luat masa, a apărut în reclame ale companiei de telefonie mobilă Vodafone.

Postarea lui Ponta a atras mai multe comentarii pe pagina sa de Facebook. Un internaut îi cere să-l viziteze și pe „Gigi Ciobanul” (Gigi Becali – nr.).

„Cred că ai putea face un gest de binevoință să-l vizitezi și pe Gigi Ciobanul. Măcar temporar….”, i-a scris internautul premierului. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.