Actual — 05 iunie 2014
OTV se mută la Palatul Victoria

Dan Diaconescu a batut palma cu „ciocoii” si are mari sanse sa primeasca un portofoliu in Guvernul Ponta.

PSD si PPDD se pregatesc sa semneze un protocol de colaborare. Fericitul eveniment ar urma sa aiba loc saptamana viitoare, sustine Victor Ponta.

„Nu am semnat un protocol de colaborare, dar este foarte posibil sa semnam saptamana viitoare. A fost o prima intalnire la nivel de presedinte si secretar general. Am discutat sa colaboram in primul rand la nivel local, la nivel parlamentar si la nivel guvernamental, al politicilor guvernamentale. (…) Am discutat despre faptul ca, daca cei care vor sa continue structura si metodele regimului de pana acum, regimul pe care il stim cu toti sub numele de Traian Basescu, s-au unit, domnul Blaga, domnul Iohannis si ceilalti domni, e normal ca si noi, cei care din diverse motive si din diverse abordari ideologice nu vrem, si vrem cu adevarat o schimbare din noiembrie sa colaboram”, a declarat Ponta.

In plus, ca o dovada de buna-credinta, premierul ia in calcul sa-si coopteze noii parteneri la guvernare. In acest sens, seful Executivului a afirmat ca se gandeste sa ofere formatiunii infiintate de Dan Diaconescu un loc in echipa guvernamentala. Portofoliu care ar urma sa-i revina Simonei Man, presedintele PPDD,  sustin surse din cadrul partidului. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.