Celebritati — 30 noiembrie 2017
Nuntă regală în mai

Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle se vor căsători în luna mai la biserica Saint George, din Castelul Windstor, a comunicat Palatul Kensington.

Familia regală va plăti pentru ceremonie, inclusiv pentru servicii, muzică, aranjamente florale și recepția, urmând ca data nunții să fie anunțată.

Jason Knauf, un purtător de cuvânt al prințului Harry, în vârstă de 33 de ani, a declarat că acesta își dorește ca nunta să „reflecte cine sunt ei ca și cuplu” și ca „publicul să se simtă o parte din acea zi”.

Purtătorul de cuvânt a descris Castelul Windstor ca fiind „un loc foarte important” pentru cuplu, adăugând că cei doi au petrecut mult timp acolo încă de când s-au cunoscut.

Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prințul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005.

Locul a fost, de asemenea, ales pentru căsătoria vărului prințului Harry, Peter Phillips cu Autumn Kelly în 2008, și al contelui și contesei de Wessex în 2009.

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle sunt împreună de peste un an, și urmează să se căsătorească, a confirmat, luni, Clarence House, reședința oficială a prințului. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.