Sport — 21 noiembrie 2013
MUTU REVINE ÎN LIGA I

Mutu a anunţat că din iarnă doreşte să revină în Liga 1, iar oficialii Petrolului au anunţat că atacantul va ajunge la echipa antrenată de Cosmin Contra.

Ploieştenii au obţinut acordul de principiu al lui Mutu, iar atacantul poate reveni în Liga I în perioada de mercato dacă îşi va rezolva situaţia contractuală cu Ajaccio.

Fostul acţionar din Ştefan cel Mare, Vladimir Cohn, crede că în spatele transferului „Briliantului” se află Florian Walter, fostul acţionar majoritar al „lupilor galbeni”. Acesta crede că cei de la Petrolul se gândesc serios la câştigarea titlului şi participarea echipei în grupele Ligii Campionilor.

„Dinamo nu poate să-i dea lui Mutu 4-500.000 de euro pe an, dar la Petrolul se încearcă. Vor să iasă campioni şi să joace în Liga Campionilor. E un proiect financiar important. Cred că Florian Walter e în spatele acestui transfer, nu venea Mutu aşa de capul lui la Petrolul, că îi e drag lui de Contra”, a spus Cohn.

Cohn a mai precizat că Mutu merita convocat de Piţurcă pentru dubla cu Grecia, fiind un jucător care şi-a dovedit valoarea de-alungul timpului.

„Având în vedere că era un baraj, un meci decisiv, l-aş fi chemat cu plăcere şi pe Mutu. Vino încoace şi arată că ţi-a mai rămas ceva valoare în bocanci. Nici Mutu nu e câine de casă, dar e un mic monstru” , a mai spus fostul acţionar al „câinilor”. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.