Celebritati — 02 iulie 2017
Misterul lui Tudose: „Nu le are cu șprițul, în schimb…”

Marian Neta, fostul antrenor de volei al lui Mihai Tudose din perioada liceului și profesor de sport, i-a făcut un portret premierului României, dând asigurări că primul-ministru „nu le are cu șprițul”, dar în schimb, „fumează două-trei pachete de țigări pe zi”.

”Când îl vezi la televizor, Mihai pare, așa, mai mutulică, mai greoi. O să vedeți ce o să se dea la miniștri! Acesta era genul lui, ținea să fie obiectiv, se comporta egal cu toți cei din clasă și din echipă. O să bage curent în ei! Și încă ceva. Apropo de fața asta a lui posacă și ridată. Mereu a avut o fizionomie severă”, i-a declarat antrenorul jurnalistului Cătălin Tolontan.

Potrivit profesorului, premierul „nu le are cu băutura”, așa cum s-a vehiculat.

”Din ce știu eu, că Brăila e mică și el vine mereu pe acasă, Mihai nu le are cu șprițul! S-a mai îngrășat, e adevărat, înainte avea 35 de kile cu curea cu tot, era un lungan de peste 1,90 slăbănog, dar funcția aduce burta. Însă cu băutura nu le are. În schimb, fumează două-trei pachete de țigări pe zi și tot zice că se lasă”, a relatat Neta, despre care Tolontan spune că este un pesedist vechi. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.