Locale — 31 august 2014
Gabriela Szabo, umilită de Emil Boc

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, susţine că primarul Emil Boc i-a interzis accesul ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, pe şantierului Sălii Polivalente din oraş.

‘Primarul Emil Boc a ales, încă o dată, vineri, 29 august, calea uşoară a politicii, de data aceasta printr-un gest grobian, trântind uşa în nas unei femei, campioană mondială, ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a cărei prezenţă la şantierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca a fost interzisă’, a declarat preşedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea.

În opinia acesteia, faptul că cetăţeanul de onoare al municipiului este ignorat de primarul Clujului arată ‘respectul’ acestuia pentru performanţă şi valori.

‘Trântitul uşii în nas în faţa unui campion mondial, care a îmbogăţit palmaresul României cu numeroase medalii la Jocurile Olimpice, campioana mondială la atletism şi apoi faţă de un tânăr ministru, reprezentant al noii generaţii de politicieni fără carnete PCR, nu este specifică oraşului nostru’, a arătat Aurelia Cristea.

Preşedintele PSD Cluj-Napoca consideră că în această situaţie ‘nişte scuze publice ar fi binevenite’.

‘Regretăm că în tot acest timp Emil Boc a fost preocupat doar să-i călăuzească paşii electorali doamnei Udrea în judeţul Cluj şi îi sugerăm edilului să înveţe din modestia ardelenească a campioanei noastre, care, chiar şi în acest context, a ales să viziteze mai departe oraşul, comunitatea clujeană pe care o preţuieşte, fără vreo declaraţie publică referitoare la interzicerea accesului în şantierul Sălii Polivalente’, a arătat Aurelia Cristea. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.