Celebritati — 20 mai 2017
Fondatorul Wikileaks, mesaj tulburător

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a dat asigurări vineri – după ce procurorii suedezi au anunțat că renunță la ancheta preliminară privind acuzațiile de viol formulate împotriva sa – că „nu uită și nu iartă” faptul că a fost „reținut timp de șapte ani fără inculpare” în ambasada Ecuadorului la Londra, departe de copiii săi.

Reținut timp de 7 ani fără inculpare în timp ce copiii mei creșteau și numele meu era calomniat. Nu iert și nu uit„, a scris Assange pe Twitter, acum în vârstă de 45 de ani.

Procurorii suedezi au anunțat vineri că renunță la ancheta preliminară privind acuzațiile de viol formulate împotriva fondatorului WikiLeaks.

Julian Assange, refugiat la sediul ambasadei Ecuadorului din Londra din 2012, a negat întotdeauna acuzațiile formulate împotriva sa în august 2010 de către o suedeză de 30 de ani.

În pofida anunțului de vineri al suedezilor, poliția britanică a precizat că va fi „obligată” să-l aresteze pe Assange dacă acesta va părăsi ambasada Ecuadorului din Londra. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.