Sport — 25 iunie 2017
Cum poate ajunge Halep numărul 1 mondial

Simona Halep profită de un wildcard şi participă la turneul de săptămâna viitoare de la Eastbourne (Anglia), competiţie la care vor fi prezente aproape toate jucătoarele care ar putea avea un impact la Wimbledon, scrie site-ul WTA.

Sursa citată prezintă scenariile în care Simona Halep poate să o detroneze pe Angelique Kerber din fruntea clasamentului WTA. Cele două se află în jumătăţi diferite de tablou, ceea ce înseamnă că se pot întâlni doar în finală. După ce a ratat la limită numărul 1 mondial în finala de la Paris, Halep are trei posibilităţi în Anglia:

1. Dacă Angelique Kerber este eliminată înainte de sferturile de finală, Halep trebuie să ajungă în semifinale pentru a deveni numărul 1 WTA.

2. Dacă Angelique Kerber se opreşte în sferturile de finală sau în semifinale, Halep trebuie să ajungă în finală pentru a deveni numărul 1 mondial.

3. Dacă Angelique Kerber ajunge în finală, Simona Halep trebuie să câştige turneul pentru a o detrona pe jucătoarea din Germania în fruntea clasamentului mondial.

„Cu Halep şi cu Pliskova în urmărire – deşi Pliskova nu poate deveni numărul 1 în săptămâna următoare – şi Kerber apărându-şi punctele la Wimbledon, indiferent ce se întâmplă în următoarea săptămână este foarte probabil ca locul 1 mondial să fie disputat des până la finalul sezonului”, scrie site-ul WTA. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.