Tehnologii — 03 noiembrie 2017
Contul de Twitter al lui Trump, dezactivat

Contul de Twitter al Președintelui SUA a fost dezactivat joi, pentru o perioadă de câteva minute, de către un angajat al rețelei de socializare. Angajatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, urma să plece din companie și a dezactivat contul lui Donald Trump înainte să părăsească Twitter, relatează The Independent.

Timp de 11 minute, cei care au dorit să acceseze profilul de Twitter al Președintelui american au fost întâmpinați de mesajul „Pagina nu există”.

Într-o postare pe contul oficial al Twitter, compania explică incidentul: „Am aflat că dezactivarea a fost realizată de un angajat de la departamentul de Relații Clienți. Angajatul se afla în ultima zi de muncă în cadrul companiei. În acest moment realizăm o investigație internă completă. Vom lua măsuri pentru a preveni incidente similare în viitor.”

Casa Albă nu a reacționat încă, în privința incidentului.

Rețeaua de socializare Twitter este unul dintre principalele mijloace de comunicare pentru Președintele SUA, Donald Trump. În prima postare după ce contul său a fost reactivat, Trump a transmis un mesaj legat de reducerile fiscale din SUA. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.