Sport — 13 septembrie 2017
Contra, noul antrenor al naționalei

Lovitura grea pentru FRF, dupa Hagi, care a anuntat public ca nu va prelua nationala, se pare ca si Dan Petrescu a declinat oferta. Cosmin Contra a devenit astfel preferatul FRF pentru postul de selectioner la nationala.

Hagi a fost ferm, ba chiar a repetat de cate ori a putut ca nu va prelua locul lui Christoph Daum. Favorit in locul acestuia a devenit, inca de luni seara, Dan Petrescu, chiar daca, pentru unii parea un antrenor scump (el ia 400.000 de euro de la CFR). Lovitura, insa, Iuliu Muresan, presedintele celor de la CFR Cluj, a dezvaluit, ieri , ca Dan Petrescu i-a refuzat pe sefii FRF si ca nu se mai pune problema sa devina selectionerul Romaniei, nici macar in varianta in care ar fi antrenat in paralel si CFR.

Din asa-numita “lista a celor zece”, toate sperantele s-au indreaptat acum spre Cosmin “Gurita” Contra. Daca ar fi  de acord sa preia fotoliul lui Daum,  Cosmin Contra ar avea ca obiectiv central calificarea la Campionatul European din 2020. Dar tratativele nu sunt definitivate si multe se mai pot intampla.

Contra a jucat 14 ani la echipa nationala, intre 1996–2010, perioada in care a bifat 73 de meciuri si a marcat sapte goluri. Pana una-alta, astazi ar trebui sa aiba locul ultima runda a convorbirilor dintre Burleanu si Daum privind intreruperea anticipata a contractului neamtului. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.