Cultura — 03 ianuarie 2018
Cele mai furate cărţi în 2017

Volumul „444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara” a fost cartea cel mai des sustrasă din Librăriile Humanitas în 2017, susţin reprezentanţii acestei firme. Pe site, cartea poate fi achiziţionată la preţul de 41,65 de lei.

Pe locul doi s-a aflat „Întoarcere în secolul 21”, de Ioana Pârvulescu. Conform reprezentanţilor librăriilor, în acest top se mai află „Maseurul orb”, de Cătălin Dorian Florescu, şi „Solenoid”, de Mircea Cărtărescu, informează News.ro.

Hoţii au preferat şi cărţi de Ismail Kadare, Andrei Pleşu, Dan C. Mihăilescu. Astfel, în topul titlurilor furate din Librăriile Humanitas anul trecut se află şi „1939 – Numărătoarea inversă. Europa înainte de al Doilea Război Mondial”, de Richard Overy, apărută la editura Litera. „Anatomia şi fiziologia omului” s-a clasat pe locul şase în preferinţele celor care au decis să nu plătească pentru un produs din librărie.  Şi volumul „Despre frumuseţea uitată a vieţii”, de Andrei Pleşu, s-a aflat între preferinţele hoţilor de cărţi, urmată de „Firida Ruşinii”, autor Ismail Kadare. Pe ultimul loc în acest clasament se află volumul „I.L. Caragiale şi caligrafia plăcerii”, scris de Dan C. Mihăilescu. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.