Sport — 07 martie 2014
Campanie pentru graţierea lui Gică Popescu

Reprezentanţii clubului de fotbal Dunărea Calafat, unde a activat Gică Popescu la începutul carierei sale, au început demersurile în vederea depunerii unei cereri de graţiere pentru fostul căpitan al naţionalei, întrucât consideră decizia instanţei „nedreaptă şi imorală”.

George Uşurelu, antrenorul echipei Dunărea Calafat, a declarat că au luat deja legătura cu un avocat şi urmează să meargă la tatăl fotbalistului pentru a-l convinge să semneze cererea de graţiere. „Am luat legătura azi (joi, n.red.) cu avocatul şi am înţeles că cererea de graţiere trebuie depusă de către unul din membrii familiei. Vom merge la nea Costică (n.red.: tatăl lui Gică Popescu) şi sperăm să îl convingem să depună această cerere, pentru că decizia de a-l condamna la închisoarea cu executare pe Gică Popescu este nedreaptă şi imorală”, a spus Uşurelu.

Antrenorul Dunării Calafat a mai afirmat că pedeapsa pentru Gică Popescu este nedreaptă mai ales că a plătit o parte din bani. „Gică Popescu este nevinovat. Probabil a greşit la început când s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de impresariat, pentru că nu cunoştea acest domeniu. Dar a fost singurul care a plătit o parte din bani înapoi. Însă să fie băgat la închisoare în aceste condiţii, mi se pare nedrept. Ce le vom spune noi copiilor noştri despre Gică Popescu, când ştirea a făcut înconjurul lumii?! Şi alţi mari sportivi au mai greşit, dar nu au fost arestaţi”, a mai spus George Uşurelu. rompress.info

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.