Locale — 03 ianuarie 2018
Boc, în dosarul lui Lucan

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a fost audiat miercuri, 3 ianuarie, la DIICOT București, în dosarul medicului urolog Mihai Lucan. La ieșire, acesta a făcut o serie de acuzații foarte dure, la adresa a numeroase personalități.

„Fac un apel la procurorul general al României sa se uite foarte bine la ce spun azi: Romania este plina de Lucani. Fac un apel sa mobilizeze parchetele din țară. Am sute de exemple”, a afirmat Unfureanu.

Deputatul l-a acuzat pe profesorul Lucan că „lua mită si din aerul din Institut”, oferind exemplul unei femei în vârstă căreia i-a cerut să-și vândă vaca pentru a-i putea plăti mita.

Emanuel Ungureanu a mai susținut că Mihai Lucan a fost ajutat de primarul Emil Boc. „El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc? Am facut solicitare sa fie anchetat domnul Boc, sa fie anchetat domnul Funar”, a mai afirmat Ungureanu. rompress.info

 

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.