Actual — 01 decembrie 2017
Autocarele PSD au ajuns în Capitală

Mai mulți simpatizanți PSD au ajuns, vineri dimineață, cu autocarele în Capitală din diferite județe din țară, oamenii declarând că au venit pentru a participa la parada de Ziua Națională și că s-au organizat singuri.

De la Constanța a ajuns, vineri dimineață, un autocar inscripționat cu semnul electoral PSD, în care erau aproximativ 100 de persoane.

„Am venit pentru că sunt româncă. Și pentru că este ziua noastră. Nu vreau să-l fluier pe Iohannis pentru că este român ca mine, președintele țării, și îl respect. Pe la 4 și jumătate am plecat din Constanța. Am venit pe banii mei. Mă întorc când se termină parada”, a declarat Anica.

„Am venit de la Constanța. Am plecat pe la 4.30-5.00. Am venit la demonstrație, să vedem parada, nu am văzut-o pe viu prea curând și am venit să o văd. Când se termină, venim toți la autocar și plecăm. Noi, pensionarii, ne-am strâns și am venit aici. Pe banii noștri. Noi plătim autocarul”, a mai spus George, pensionar.

„Am venit pentru că e ziua României, e o zi importantă și vrem să vedem parada. Nu ne-a organizat nimeni. Noi, din proprie inițiativă, am vrut să venim și noi la București să vedem parada. Iubim Armata Română, ne iubim țara și suntem patrioți. E o sărbătoare mare. Nu sunt membră PSD”, a declarat o femeie.

Am venit de la Petrila, pentru Ziua Națională a României. Vrem să participăm și noi la parada portului popular. Sunt membru de partid, PSD. Ne-am mobilizat noi, mai multe persoane și am zis că vrem să venim la București pentru a participa la această paradă. Fiecare ne-am plătit transportul, cam undeva la 100 de lei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Lucian.

Oamenii spun că se vor întoarce acasă tot cu autocarele, imediat ce se termină parada.

Related Articles

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.